29 november ééndaagse WELL training

WELL Building Standard 
De WELL Building StandardTM is een onafhankelijke, prestatiegerichte en wetenschappelijk onderbouwde certificering op het gebied van gezonde gebouwde omgeving. WELL gaat uit van de mens en meet dus in welke omgeving personen het best tot hun recht komen qua vitaliteit, gezondheid en welzijn. WELL kijkt ook naar voeding, beweging en mentaal welzijn naast de traditionele gebouw-gebonden aspecten van een gezonde omgeving. Kantoren, woningen, winkelvastgoed en zelfs hele wijken kunnen WELL gecertificeerd worden.

Wat is een gezond gebouw dan precies? Wat is de business case erachter en waar moet je op letten als vastgoed- of bouwprofessional?

Eendaagse officiële WELL training
Om deze en andere prangende vragen over dit snelgroeiende thema te beantwoorden, organiseert het Blue Building Institute de officiële WELL training op donderdag 29 november in CIRCL Amsterdam. Deze training door WELL Accredited Professionals gaat dieper in op de theorieën en processen achter de WELL Building StandardTM en is afgestemd op de Nederlandse praktijk. In één dag van volledige focus krijgen deelnemers de finesses van de diverse aspecten zoals licht- en luchtkwaliteit, voeding, beweging en mentale gezondheid onder de knie. Onlangs is de vernieuwde versie van WELL gelanceerd: WELLv2. In de training zal ruim aandacht worden besteed aan de verbeteringen.

Doelgroep
Vastgoedprofessionals betrokken bij projecten die gecertificeerd worden conform de WELL Building StandardTM, professionals die binnenkort in aanraking komen met de WELL Building StandardTM of professionals die meer dan een globale introductie willen van de WELL Building StandardTM.

Trainers
Tim Beuker en Gerrit-Jan Teunissen verzorgen de ééndaagse WELL training.

ir. Tim Beuker is Adviseur Binnenmilieu bij BBA Binnenmilieu B.V., een adviesbureau dat zich volledig richt op gezondheid en comfort in gebouwen. Hij houdt zich bezig met het oplossen van gezondheids- en comfortklachten in bestaande gebouwen en het realiseren van gezondheidsambities bij nieuwbouw. Hij is afgestudeerd in Bouwkunde aan de TU Delft. 

Tim is de eerste WELL AP en WELL Faculty Member in Nederland. Hij is daarnaast WELL Concept Advisor over de concepten Air &  Thermal Comfort voor IWBI. 

 

ing. Gerrit-Jan Teunissen is Consultant (LEED&WELL AP, Faculty Member) bij TRAJECT Adviseurs & Managers B.V. Sinds 2007 beoordeelt hij gebouwen (bestaand en nieuwbouw) op duurzame kwaliteit.

Gerrit-Jan is de eerste LEED én WELL Accredited Professional in Nederland. Als consultant duurzame bouw heeft hij substantiële bijdragen geleverd bij vooraanstaande gebouwen zoals Circl, Shell Technology Center Amsterdam en RBS UNStudio Amsterdam.

 Permanente Educatie
CE* punten: 8
*Continuing Education

Inclusief
– Catering (koffie, thee, lunch)
– Hardcopy uitdraai van WELL Workhop presentatie (zwart-wit)
– WELL Workshop Participation Workbook (digital in English)
– Officieel deelnemers Certificaat met de behaalde CE punten

De inhoud van de workshop is volledig ontwikkeld door het International WELL Building InstituteTM , kortweg IWBI, en is afgestemd op de Nederlandse praktijk. De ééndaagse WELL Workshop geeft diepgang in (i) de achtergronden van de WELL Features van de zeven WELL Concepts, (ii) hoe om te gaan met de stappen in het certificeringsproces, (iii) hoe Equivalencies en Alternative Adherence Paths werken in de praktijk, (iv) hoe de WELL Building StandardTM zich verhoudt tot BREEAMTM en (v) hoe Innovaties toegepast kunnen worden. In break-out sessies worden opdrachten verstrekt die in groepen worden uitgewerkt.

Deze workshop wordt gegeven door Faculty Members. Dit zijn WELL Accredited Professionals, kortweg WELL AP’s, die speciaal door IWBI zijn geselecteerd zowel op basis van inhoudelijke kennis van en ervaring met de WELL Building StandardTM als vanwege hun excellente didactische vaardigheden.

U kunt zich via onderstaande blauwe knop [Register Now] inschrijven voor de training.

 

  • Lees verder:

Spectaculaire groei gezonde gebouwen

WELL Building Standard tweede versie gelanceerd

 

Algemene Voorwaarden bijeenkomsten en opleidingen Blue Building Institute

  • 29 November, 2018
    09:00 - 17:00

Venue:  

Venue Website:

Address:
Gustav Mahlerplein 1 B, Amsterdam, 1082 MS, Netherlands